Heybemdeki Azık İlgi Uyandırdı

Gazeteci-Yazar Hasan Özünal’ın Heybemdeki AZIK isimli şiir kitabı raflarda yerini aldı ve ilgi ile karşılandı.

Heybemdeki Azık İlgi Uyandırdı

Şair Hasan Özünal KGRT’yi ziyaret ederek  yeni basımı yapılan kitabını imzalayarak Meslektaşı Medeni Yavuzaslan ile kurum çalışanlarına hediye etti.

Kitap hakkında bilgiler de veren Özünal, “1968 yılında gazeteci olarak başladığımız yazı hayatımızda binlerce makaleye imza attık. Şiir konusunda bir çalışmamız olmamıştı. Ancak zaman zaman duygularımızı not alıyorduk. Zaman içinde, emeklilikten dolayı vaktimiz de bollaşınca bunları bir düzene koyup dostlarımızla paylaşmaya başladık.

Karaman, fikir adamları, yazar ve şairler yönünden şanslı bir belde. Bunların arasından bazı değerli dostlarımız, bu şiirlerin bir kitap olma zamanının geldiği konusunda telkinlerde bulunup destek verdiler, bu kitap ortaya çıktı. Kapak resmi Sanatçı Ressam Sümeyra Akkülah’a ait bir Taşkale tablosu. Gerek kapak ve gerek de içerik olarak Karaman sevdamız yine ön plana çıktı. Kitabın başlangıç şiirleri de Karaman konulu şiirlerden oluştu. 6 bölüm kitap 226 sayfa. Kitabevlerinin raflarında yer almasından ve dostlarımızla paylaşmaktan mutluyuz. Ziyaretimiz esnasında tarafımıza gösterilen ilgi ve nezaketten dolayı teşekkür ederiz. Tüm zorlukları yenmesini bilerek başarı ile yayın hayatına devam eden KGRT kuruluşuna; başta 50 yıla yakın basın camiasında yol arkadaşımız olan Medeni Yavuzaslan olmak üzere tüm emek verenlere esenlikler ve başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284