İstanbul Devlet Tiyatroları Oyuncuları Karaman’da

İstanbul Devlet Tiyatroları tarafından yönetmenliğini Bilge Emin’in yaptığı “Eğer Bu Bir Film Olsaydı” adlı tiyatro oyunu 20-21 Aralık 2016 tarihinde iki gün olmak üzere ilimizde sahneye çıkacak.

İstanbul Devlet Tiyatroları Oyuncuları Karaman’da

Oyun, 1992 Yugoslavyasını ve savaş günlerini anlatıyor. Bosna Hersek’in bağımsızlığını ilan ettiği ve Saraybosna’nın kuşatma altındaki anları konu alıyor. Bu dönemi yaşamakta olan Ziriç ailesinin hikayesini, evin büyük oğlu Alaaddin, aklında kalan anılarıyla anlatırken bizde yaşananları yakından izleme fırsatı bulacağız.
Oyunda İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncularından aynı zamanda Karamanlı olan oyuncu Barış Bağcı’nın yanı sıra Burak Şentürk, Mine Tüfekçioğlu, Burak Altay, Gönen Aykaç, Berk Sezenler, Emre Yeşilöz ve Gürşen Eren rol alıyor.
İki gün süreyle Karaman’da tiyatroseverlerle buluşacak olan Eğer Bu Bir Film Olsaydı adlı tiyatro oyununun ilk perdesi yarın akşam saat 19.30’da Piri Reis  Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.
Oyunun bilet fiyatlarının öğrenci için 3, yetişkin içinse 5 TL olduğu ve biletlerin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden temin edilebileceği açıklandı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat armutlu
murat armutlu - 7 yıl Önce

kardesimiz barisi ilinde, evinde gormek icin mutlaka gelmeyi diliyorum, eyup agabeyimede sevgi ve selamlar

SIRADAKİ HABER

banner284