Karaman, Kayseri Araciligiyla Dünyaya Tasindi

MEVKA’nin finansman destegiyle Il Özel Idaresi, Milli Egitim ve Kültür ve Turizm Müdürlüklerinin ortakliginda Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi tarafindan yürütülen “Görünen Medyanin Duyulmayan Çigligi” projesi çerçevesinde ilimizin tanitimini yapmak amaciyla düzenlenen “Karaman Ili Tanitim Günleri” dahilinde baslatilan iller gezisinin ilk duragi Kayseri oldu.

Karaman, Kayseri Araciligiyla Dünyaya Tasindi
2 Ocak Pazartesi günü Kayseri’de uydu üzerinden yayin yapan TV Kayseri’nin “Hanimca” programina konuk olan Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi üyeleri saat 15.00’de baslayan ve yaklasik 2 saat süren programda Karaman’in tarihi ve kültürel degerlerinin tanitimini yaptilar.
Programda projenin amacindan bahseden dernek üyeleri amaçlarinin Karaman’i kültürel, ekonomik ve tarihi dokusunun yani sira sosyal yönüyle de tüm Türkiye’ye tanitmak oldugunu belirterek, proje çerçevesinde Kayseri disinda Izmir, Elazig, Sanliurfa ve Adana illerine de gideceklerini söyledi.
Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi üyeleri 5 Ocak Persembe günü Izmir’de yine uydu üzerinden yayin yapan Kanal 35 televizyonunda 14.00 ve 16.00 saatlerinde yayinlanan “Mutfaktayiz” programina konuk olacak. 6 Ocak Cuma günüyse Elazig’da yayinlarini sürdüren Kanal 9 Televizyonunda Karaman için hazirlanan özel programda yine Karaman’i her yönüyle tanitacaklar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284