Karaman Resimleri Ziyaretçilerini Bekliyor

Karaman Belediyesi tarafindan geçtigimiz günlerde tadilati yapilan ve yenilenmis hali ile vatandaslarimizin huzuruna sunulan tarihi Tartan Konagi, kültürel etkinliklere devam ediyor.

Karaman Resimleri Ziyaretçilerini Bekliyor

Fotograf Sanatçisi Mustafa Karaçelebi ve Güray Kirbiyik’in resmettigi birbirinden güzel Karaman resimleri Tartan Konagi’nda ziyaretçilerini bekliyor. 
Karaman’in tarihi konaklarindan biri olan Tartan Konagi, kültürel etkinliklere ev sahipligi yapacak. Karaman Belediyesi’nce düzenlenen ve Karaman sokaklarinin konu alindigi resim sergisi büyük ilgi görüyor.
Kültür ve Sosyal Islerden Sorumlu Baskan Yardimcisi H. Osman Ünüvar, Tartan konaginin ziyaret disinda kültürel etkinliklerde de faaliyet gösterecegini belirterek, “Tartan Konagi belediyemiz bünyesinde ziyaret edilen tarihi bir mekan. Buranin adini daha çok duyurmak ve vatandaslarimiza farkli mekanlarda bir takim programlar sunmak için konagin kapilarini çesitli etkinliklere açtik. Suanda Karaman’in birbirinden güzel fotograflarini halkimizin ziyaretine sunduk. Tarihi Tartan Konagi’nda sadece sergiler degil, daha birçok etkinlik için hazir durumda. Karamanli hemsehrilerimizi hafta içi her gün 08.00 – 19.00 saatleri arasinda gezilebilecek sergimize bekliyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284