Karaman Tanitim Günlerine Hazirlaniyor

Ankara – Karaman tanitim günleri toplantisi gerçeklestirildi.

Karaman Tanitim Günlerine Hazirlaniyor

15 Ocak 2014 Çarsamba günü saat 14.00’de Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirilen tanitim günleri toplantisina; Vali Murat Koca, Vali Yardimcilari Ferhat Burakgazi ve Mustafa Sarikaya, ilçe kaymakamlari, daire müdürleri, kamu kurum ve kurulusundan ve sivil toplum örgütünden temsilciler katildi.
Ankara – Karaman Tanitim Günleri toplantisi açilisinda konusan Vali Murat Koca, 08–12 Mayis 2014 tarihleri arasinda Ankara Atatürk Kültür Merkezinde dört gün sürecek olan Karaman Tanitim Günlerinde, ilimizi en iyi sekilde tanitabilmek için programin içinin iyice doldurularak, çalismalara baslanilmasi gerektigini ifade etti.
Toplantiya katilan tüm katilimcilardan çalismalara destek ve katki saglamalarini bekledigini ifade eden Vali Koca, olusturacak olan Karaman Tanitim Tertip Komisyonu’nun bugünden sonra çalismalara baslayacagini belirtti.
Toplantida tanitim günlerine yönelik bir sunum yapildi. Sunumun ardindan katilimcilar organizasyona yönelik görüs ve önerilerini aktardilar.
Karaman’in tanitim günleri toplantisina ilimizde bulunan hiçbir yazili ve görsel medya kuruluslarinin davet edilmeyisi elestirilirken bu davranisin affedilemez oldugu üzerinde fikir birligine varildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284