Karaman’da Halk Müziği Tutkunlarına Müjde!

21 Haziran Çarşamba akşamı saat 20:00'de Elmaşehir Mahallesi'nde bulunan Lütfi Elvan Kongre Merkezi, müzikseverleri unutulmaz bir deneyime davet ediyor.

Karaman’da Halk Müziği Tutkunlarına Müjde!

İsmail Hakkı Keçeci'nin şefliğinde gerçekleşecek halk müziği konserinde, Özden Uysal da sunuculuk görevini üstlenecek. Karaman'ın renkli ve zengin halk müziği geleneğini yansıtan bu özel konser, müzik tutkunlarına unutulmaz bir gece vadediyor. İsmail Hakkı Keçeci'nin önderliğindeki yetenekli müzisyenler, enstrümanların büyüleyici sesiyle birlikte eşlik edecekler. Konserde, geleneksel halk şarkılarından modern düzenlemelere kadar geniş bir repertuar sunulacak.

Bu muhteşem etkinliğe katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı ücretsiz olarak konser mekanına davet ediyoruz. Konserin başlama saati olan 20:00'den önce mekanda yerinizi almak için erken gelmenizi tavsiye ediyoruz. Bu fırsatı kaçırmayın! Karaman'ın zengin halk müziği mirasını doyasıya yaşamak için 21 Haziran Çarşamba günü saat 20:00'de Lütfi Elvan Kongre Merkezi'nde buluşalım. Müzik dolu bir geceye hazır olun !

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284