Karamanli Gençler Hayallerini Sahneye Tasidi

Gençlik ve Spor Bakanligi, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlügünce ’Hayallerini Sahneye Tasi’ sloganiyla 81 ilde düzenlenen Gençlik Merkezleri Arasi Skeç Yarismasi’nin Karaman etabi tamamlandi.

Karamanli Gençler Hayallerini Sahneye Tasidi

Karaman Gençlik Merkezinde yapilan yarismaya Sosyal Bilimler Lisesi, Ahi Evran Ticaret ve Meslek Lisesi, Yunuskent Anadolu Lisesi, Larende Anadolu Lisesi, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi, Karaman Dans ve Tiyatro Toplulugu, Genç Akademi Grubu ve Saman Ekibi olmak üzere 8 ekip katildi. Gençlerin kendilerinin yazip oynadigi skeçler izleyicilere görsel bir sölen yasatti. Gençlerin sergiledikleri oyunlarin büyük bir begeni topladigi yarismada, Karaman Dans ve Tiyatro Ekibinin ''Kozmik Adalet ''isimli oyun birinci olarak 10 Mart 2016 tarihinde Konya'da gerçeklesecek Bölge Finallerine katilarak Karaman’i temsil etmeye hak kazandi.
''Kozmik Adalet ''isimli oyun birinciligi elde ederken, “Kanli Hafiza” oyunu ikinci, “Yardim Edin” oyunu ise üçüncü oldu.
Büyük begeni toplayan yarismada Jüri üyesi olarak Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Arastirma Görevlisi Dr. Perihan Kaya, Yrd. Doç.Dr. Mert Öksüz ve Arastirma Görevlisi Mehmet Simsek görev aldi.
Yarismada dereceye giren ekiplere kupalari Yrd.Doç.Dr. Mert Öksüz, Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Mustafa Karadeniz tarafindan takdim edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284