Karamanlı Şair Şaşma Ödüllerine Yenilerini Ekledi

Karamanlı Şair ve Yazar İbrahim Şaşma ulusal boyutta düzenlenen edebi yarışmalarda dereceye girerek ödül almaya devam ediyor. 

Karamanlı Şair Şaşma Ödüllerine Yenilerini Ekledi

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet temalı şiir yarışmasına ilimizden katılan Şair Şaşma Dem-i Selam isimli eseriyle mansiyon ödülüne layık görüldü.  Merkezi Ankara’da olan Hematolojik Nadir Hastalıklar Derneği tarafından tertip edilen Hayata Tutuma Öyküleri temalı öykü yarışmasında da “Baba Gibi Öp” isimli eseriyle üçüncülük ödülüne layık görülen Şaşma, son olarak Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yayın hayatını sürdüren TraKTU’s Dergisince düzenlenen şiir yarışmasında da “Anne Bak Azrail” isimli şiiriyle birincilik ödülüne layık görüldü. 
Şair Şaşma yapmış olduğu açıklamada, “Şehrimin adını farklı coğrafyalarda yankılandırmanın, eserlerimin dereceye girerek taçlandırılmasının büyük onurunu yaşıyorum. Bu konuda benden manevi desteklerini, dua ve temennilerini eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum. Kazanan her zaman memleketim ve Türk Edebiyatı, Türk Dili olsun” dedi. Karaman KGRT Gazetesi olarak Şair Şaşma’yı yakalamış olduğu bu başarı ivmesinden dolayı tebrik ediyoruz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284