Karamanlı Şair Şaşma’ya 2’nci Oldu

İlimiz şair ve yazarlarından İbrahim Şaşma edebiyat alanında düzenlenen yarışmalarda ödül almaya devam ediyor.

Karamanlı Şair Şaşma’ya 2’nci Oldu

 Şair Şaşma, son bir ay ay içerisinde üç ayrı yarışmadan üç ayrı  ödülle geri dönerken artan başarı ivmesi ile yine Karaman halkını şaşırtmadı. Türk Sağlık Sen  tarafından düzenlenen Covid-19 temalı anı yarışmasında Şair Şaşma "Ben Senin Gözlerine Bakamam ki" isimli eseri ile Mansiyon Ödülüne layık görüldü. Adana ilinde faaliyet gösteren Çukurova Edebiyatçılar Derneği tarafından organize edilen Anne temalı şiir yarışmasına "Fatma Kadına Mektuplar" isimli eseriyle katılan İbrahim Şaşma bu yarışmadan da ikincilik ödülüyle döndü.

Türk Sağlık Sen tarafından bu yıl onuncusu tertip edilen ve Covid-19 ile Mücadele eden Sağlık Çalışanlarının Destansı Mücadelesi temalı anı yarışmasında ise şair Şaşma "Karantina Günlükleri" isimli eseri ile birincilik ödülüne layık görüldü. Memur-Sen Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenide; TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Recep Akdağ tarafından şairimize ödülü verildi.

Şair Şaşma yapmış olduğu açıklamada  ilimizin adını farklı coğrafyalarda duyurup dil bayrağımızı dalgalandırmanın büyük bir onur olduğunu, şaşmadan yoluna devam edeceğini ifade ederek "bu yolda destek ve temennilerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284