KMÜ Ögrencilerinden El Sanatlari Sergisi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO) ögrencilerinin hazirladigi el sanatlari sergisinin açilisi yapildi. Saglik Kültür ve Spor Dairesi sergi alaninda gerçeklestirilen açilis törenine KMÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ahmet Yildirim, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdullah Kaya, TBMYO El Sanatlari Bölüm Baskani Ögr. Gör. Tekin Bayrak, üniversite personeli ve çok sayida ögrenci katildi.

KMÜ Ögrencilerinden El Sanatlari Sergisi

“200 Ögrenciden, 300 Çalisma”
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatlari Bölümünün Geleneksel El Sanatlari ve Mimari Dekoratif Sanatlar programlarinda ögrenim gören 200 ögrencinin yil boyunca yapmis olduklari çalismalarin yer aldigi sergide tezhip, ebru, hat, resim, seramik, vitray, keçe, dokuma gibi eserlerin yani sira temel sanat çalismalari da begeniye sunuldu.
Sergi hakkinda açiklamada bulunan TBMYO El Sanatlari Bölüm Baskani Ögr. Gör. Tekin Bayrak, “Ögrencilerimizi özgün çalismalari nedeniyle kutluyor, sergide emegi geçen ögrenci ve ögretim elemanlarimiza tesekkür ediyorum.” diye konustu. Ögr. Gör. Bayrak, serginin üç gün süresince açik kalacagini sözlerine ekledi.
Gida Ögrencilerinden Tatli Ikrami
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gida Isleme bölümü ögrencileri ise yaptiklari halka tatlisini ögrencilere ve üniversite personeline ikram ettiler. Ögrenciler, gün boyu süren ikramlariyla lezzeti paylasmanin keyfini yasadilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284