KMÜ’de 1. Bahar Karma Sergisi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatlari Bölümü ögretim elemanlari “1. Bahar Karma Sergisi” düzenledi.

KMÜ’de 1. Bahar Karma Sergisi
Serginin açilisini KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun fuaye alaninda gerçeklestirdi. Gökmen yaptigi konusmada, serginin düzenlenmesinde emegi geçen herkese tesekkür ederek sunlari söyledi: “Bilim ve sanat takdir edilmeyen yerde durmaz. Sanatin vücut bulmasi için tesvik ve takdir sarttir. Bu düsünceden hareketle hocalarimizin çalismalarinin bizleri gururlandirdigini söylemek istiyorum.” Rektör Gökmen sergiyi gezerek eserler hakkinda ögretim görevlilerinden bilgi aldi. 
Sergide ebru, keçe, seramik, resim ve boyali ip dallarinda yapilmis 100 eser bulunuyor.
21-22 Mart 2013 tarihleri arasinda açik kalacak sergide ögretim görevlileri Tevhide Aydin, Gülsen Kahraman, Mustafa Konuk, Tekin Bayrak, Seda Dilay ve Hasan Akis’in çalismalari sanatseverlerle bulusuyor.
Ögretim Görevlileri yaptiklari açiklamada eserlerinde farkli çalisma tarzlari kullandiklarini söyleyerek, çalismalarinda geçmisin degerlerini günümüze tasimayi amaçladiklarini dile getirdiler.
Serginin açilisinda KMÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ahmet Yildirim, KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, KMÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdullah Kaya ile üniversitenin akademik ve idari personeli de hazir bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284