KMÜ’de Kültür, Sanat Ve Spor Etkinlikleri Coskusu

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) 1 Nisan-31 Mayis 2013 tarihleri arasinda “Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri” düzenleniyor.

KMÜ’de Kültür, Sanat Ve Spor Etkinlikleri Coskusu
 
Etkinlikler konferanslardan spor müsabakalarina, sergilerden konserlere, yarismalardan oyunlara kadar genis bir yelpazede gerçeklesiyor.
KMÜ Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsaminda iki ay boyunca ögrencilerin hazirladiklari hikâye ve fotograf yarismalari, tiyatro oyunlari, kisa film gösterimleri ve sinema günleri de yer alacak. Fotografçilik sergisi, el sanatlari sergisi, müzik aletleri sergisi ve egitici oyuncak sergisi ise düzenlenecek sergilerden bazilari. KMÜ Uygulama Anaokulunun minik ögrencilerinin Kafkas ekibi olarak yapacaklari gösteri, etkinliklere renk katacak.
10-13 Mayis 2013 tarihleri arasinda düzenlenecek olan “II. Uluslararasi Türkçe Konusan Ögrenciler Kongresi” etkinlikler kapsaminda en önemli organizasyon olarak dikkat çekiyor. KMÜ’nün ikinci kez ev sahipligini yapacagi kongre için Karaman’a dünyanin dört bir tarafindan Türkçe konusan ögrenciler gelecek. Kongrenin son günü KMÜ’de düzenlenecek yöresel yemeklerin tanitim ve ikrami ile el sanatlari sergisi ise misafirlere Karaman’in kültürünü tanitacak.
KMÜ’de Kültür, Sanat ve Spor Etkinliklerini mezuniyet törenleri izleyecek. Üniversitede geçmis senelerin aksine toplu mezuniyet töreni yerine, her fakülte ve yüksekokul mezuniyet törenini ayri ayri düzenleyecek. Bu kapsamda her okul mezuniyet tarihlerini kendisi belirleyecek. Ögrenciler yeni mezuniyet törenleri sayesinde genis bir zaman diliminde mezuniyetlerinin keyfini çikaracaklar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284