KMÜ’de Sanat Etkinlikleri Sona Erdi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde 01 Nisan-31 Mayis 2013 tarihleri arasinda düzenlenen “Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri” kapsamindaki konser ve tiyatro gösterileri sona erdi.

KMÜ’de Sanat Etkinlikleri Sona Erdi

KMÜ Konserlerle Costu
Yaklasik iki aydir müzik sölenlerine ev sahipligi yapan KMÜ’de 27-29 Mayis 2013 tarihleri arasinda verilen üç konserde de ögrenciler eglenceli saatler yasadi.
Üniversitenin Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonlarinda verilen konserlere ögrencilerin yani sira akademik ve idari personel de yogun ilgi gösterdi.
27 Mayis 2013 Pazartesi saat 18.00’de Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ile Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanliginin isbirliginde düzenlenen konserde “Gençlik Merkezi Müzik Grubu“ sahne aldi. Grup Türkçe pop tazinda seslendirdikleri sarkilarla salonu dolduranlara müzik ziyafeti yasatti.
28 Mayis 2013 Sali saat 19.00’da ise Genç Girisimciler Ögrenci Toplulugunun organizasyonunda konser veren Grup Jubile rock tarzinda söyledigi sarkilarla gençleri costurdu.
Etkinliklerin son konseri 29 Mayis 2013 Çarsamba saat 19.00’da gerçeklesen nostaljik müzik dinletisi oldu. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Karaman Güzel Sanatlar Spor Lisesi tarafindan düzenlenen konserde genç müzisyenler dinleyenleri geçmise yolculuga çikardi. Meshur film müzikleri ve dizilere fon olan türkülerin icra edildigi konserde Titanic, Karayip Korsanlari, Selvi Boylum Al Yazmalim, Issiz Adam, Neseli Günler, Gülpembe, Sari Gelin, Ben Seni Sevdigumi, Bahça Duvarindan Astim gibi eserler çalindi. Orkestra Sefi Riza Atçeken’in yönetiminde klasik gitar, yan flüt, piyano ve ritim aletlerinin muhtesem uyumuna sahne olan konser, dinleyenleri mest etti.
Keyifli Tiyatro Oyunlari
KMÜ’nün “Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri” kapsamindaki tiyatrolar sergilenen iki oyunla son buldu.
Sinema ve Tiyatro Ögrenci Toplulugu tarafindan sahnelenen “Komsu Köyün Delisi” isimli oyun 27 Mayis 2013 Pazartesi günü tiyatro severlerle bulustu.
Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu ögrencilerinin hazirladigi “Timsal-i Misal” adli tiyatro ise 28 Mayis 2013 Sali günü oynandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284