Kmü’de `Sevgiyle Yeseren Umutlar` Sergisi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafindan ‘Sevgiyle Yeseren Umutlar’ konulu resim sergisi ve sinevizyon gösterisi düzenlendi. Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskanliginda gerçeklestirilen etkinlikte Ayranci Kavaközü Köyü’ndeki ilk ve ortaokul ögrencilerinin yapmis oldugu 100’ün üzerinde resim yer aldi.

Kmü’de `Sevgiyle Yeseren Umutlar` Sergisi

“Amacimiz küçücük bir tebessüm”
Proje Sorumlusu ve Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ögretim Görevlisi Habibe Çaliskan sergi hakkinda yaptigi açiklamada, ögrencilerin egitim gördükleri okullarin ve siniflarinin güzellestirilmesi ve onlarin daha ferah, daha yasanabilir bir ortamda egitim görmeleri amaciyla böyle bir proje yapmayi amaçladiklarini ifade etti ve “Okul yönetimleri ile yaptigimiz görüsmelerde onlarin eksiklerini tespit ederek ihtiyaçlarini tamamlamak ve çocuklarimizin yüzlerinde küçücük de olsa bir tebessüm yaratabilmek umuduyla yola çiktik.” dedi.
Umutlari sevgi ile yesertmek için destek çagrisi
Ögr. Gör. Habibe Çaliskan, sosyal sorumluluk projeleri kapsaminda yeni etkinlikler düzenleyeceklerine de vurgu yaparak, ikinci proje olarak Gülkaya Köyü’ndeki okul duvarlarini ve siniflari boyamak istediklerini söyledi ve “Umutlari sevgi ile yesertmek isteyen herkesi destege çagiriyoruz.” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284