KMÜ’de Sinema Günlerinin Üçüncüsü Düzenlendi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Felsefi Düsünce Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen Sinema Günlerinin üçüncü haftasinda Vizontele filmi ögrencilerle bulusturuldu.

KMÜ’de Sinema Günlerinin Üçüncüsü Düzenlendi

“Televizyonun Evlere Girmesinin Hikayesi”
Yilmaz Erdogan’in yazip Ömer Faruk Sorak’la birlikte yönettigi ve Deli Emin karakterini canlandirdigi 2001 yapimi Vizontele filminde olaylar 1974 yili basinda Van'in Gevas ilçesinde geçiyor. Filmde televizyonun ilçeye ilk gelisiyle yasanan sosyal olaylar esprili ve düsündürücü biçimde anlatiliyor.
“Ögrencilere Yeni Bir Bakis Açisi”
Sinema Günleri hakkinda açiklamada bulunan KMÜ Felsefi Düsünce Ögrenci Toplulugu Baskani Faruk Sahin, üniversite gençligini toplumsal konularda kafa yormaya tesvik etmenin yani sira topluluk olarak üniversitedeki sanatsal ve kültürel faaliyetlere katkida bulunmak amaciyla böyle bir etkinlik gerçeklestirdiklerini belirtti.
Baskan Sahin, “Dönem sonuna kadar devam edecek olan ve önümüzdeki yil ikincisini gerçeklestirecegimiz Sinema Günlerine yeni ve farkli bir bakis açisi kazanmak isteyen tüm ögrenci arkadaslarimi davet ediyorum.” seklinde sözlerini tamamladi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284