KONSIAD, Hemsehri Derneklerinin Yaninda

Konyali Sanayici ve Isadamlari Dernegi (KONSIAD), Istanbul’da bulunan Konya, Karaman ve Edirne etiketli Dernek ve vakiflarin her türlü etkinliklerinde yer alarak kendilerine destek olmayi sürdürüyor.

KONSIAD, Hemsehri Derneklerinin Yaninda

Geçtigimiz hafta sonu Istanbul’da düzenlenen Karaman Ayranci ve Köyleri Yardimlasma Dernegi’nin Arabasi gecesine Milli Egitim eski Bakani Ömer Dinçer, Bahçelievler Kaymakami Mehmet Ali Özyigit, Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici, Eregli Belediye Baskani Hüseyin Obrukçu, Ayranci Belediye Baskani Yüksel Büyükkarci, KONSIAD Baskani Abdullah Basci ve KONSIAD Yönetim Kurulu üyeleri katildi.
Karaman Ayranci ve Köyleri Yardimlasma Dernegi Baskani Rafet Akdas, Milli Egitim eski Bakani Ömer Dinçer, KONSIAD Baskani Abdullah Basci ve tüm konuklara kendilerini yalniz birakmayip katildiklari için tesekkür etti. Yaklasik bin kisinin katildigi geleneksel Arabasi Gecesi’nde Semazen gösterileri büyük ilgi gördü.
Istanbul’da faaliyet gösteren Konya Çumra ve Köyleri Yardimlasma Dayanisma Dernegi’nin Güngören Kuba Camii Konferans Salonunda 12 Ocak 2014 günü düzenledigi geleneksel Arabasi yemegi’nde KONSIAD, Çumralilari ve hemserilerini yine yalniz birakmayip kendilerinin yanlarinda bulundu. Istanbul Çumralilar Dernek Baskani Mustafa Toksöz'ün KONSIAD’i her zaman yanlarinda bulduklarini, KONSIAD’in Konya ve Konyalilar için önemli bir sivil toplum kurulusu oldugunu belirtti.
KONSIAD Genel Baskani Abdullah Basci; KONSIAD’in Konyali, Karamanli ve Edirneli Dernek ve Vakiflarimizin el ele vermesi ile güç buldugunu, bundan böyle de bu dernek ve vakiflarla her alanda birlikte hareket edeceklerini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284