Koro Akademi’den Öğretmenlere Mini Konser

Milli Eğitim Bakanlığının öğretmenlere yönelik düzenlemiş olduğu `Yarıyıl Tatili Dönemi Mesleki Çalışma Programı` kapsamında Bekir Sıtkı Erdoğan Ortaokulu, Alpaslan Ortaokulu ve Hamza Anaç İlkokulu yönetici ve öğretmenlerinin oluşturduğu Koro Akademi, Karaman’daki öğretmenlere çevrimiçi Türk Halk Müziği konseri verdi.

Koro Akademi’den Öğretmenlere Mini Konser

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen öğretmenlerin mesleki gelişim programları 8-12 Şubat'ta çevrimiçi devam ediyor. Düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Bekir Sıtkı Erdoğan Ortaokulu, Alpaslan Ortaokulu ve Hamza Anaç İlkokulu yönetici ve öğretmenlerinin oluşturduğu Koro Akademi tarafından Karaman’daki öğretmenlere Türk Halk Müziği konseri verildi. 
Programın açış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan yaptı. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan İl Müdürü Mehmet Çalışkan, salgın sürecinin devam ettiğini belirterek eğitim camiasının bu dönemden en çok etkilenen kurumlardan biri olduğuna dikkat çekti. 
Mehmet Çalışkan, “Salgın sürecini iliklerine kadar hisseden camialardan biri olduk. Dolasıyla bu dönemde zorlandığımız zamanlar oldu. Ama şimdi baktığımızda elhamdülillah sizlerin sayesinde bu süreci en verimli şekilde atlatıyoruz. Bu zor dönemde üzerimizdeki yükü hafiflettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi. 
Salgın süreciyle birlikte bilişim teknolojilerine daha da yoğunlaşıldığını ifade ederek konuşmasına devam eden Mehmet Çalışkan, “Öğretmenlerimiz salgın döneminde bilişim teknolojileriyle en çok haşır neşir olan meslek grubunda yer aldı. Bizim için hedef teknolojiyi üreten bir nesil yetiştirmektir. Düşünen, düşündüklerini uygulayıp üreten nesillere ihtiyacımız var” diye konuştu. İl Müdürü Çalışkan, Koro Akademinin vereceği mini dinletisinden dolayı ekipte yer alan kişilere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. 
Selamlama konuşmasının ardından konsere geçildi. Piri Reis Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinlikte öğretmenler meslektaşları için birbirinden güzel türküleri seslendirerek katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284