Kursiyerlerin El Emeği Göz Nuru Ürünleri Görücüye Çıktı

Karaman Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından 2015-2016 yılı içerisinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerce yapılan ürünler, yılsonu sergisinde görücüye çıktı.

Kursiyerlerin El Emeği Göz Nuru Ürünleri Görücüye Çıktı
Karaman Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu kursiyerlerinin bir yıllık el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan yılsonu sergisinin açılış töreni İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.
Hatuniye Medresesinde gerçekleştirilen açılış törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, daire amirleri, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul yöneticileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan yılsonu sergilerinin önemine vurgu yaparak Halk Eğitim Merkezlerinin değerlerimizi ve kültürümüzü ayakta tutan bir kurumlar olduğunu belirtti. Asım Sultanoğlu, “Bayanlarımızın yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünlerin toplum nezdinde çok anlamlı ve çok önemli bir yeri olduğunu unutmamalıyız. Artık öğrenme şenlikleriyle bu sergilerin toplum nezdinde yeniden şekillenmesi yeniden anlam kazanması ve kıymet bulması için çaba gösteriyoruz. Bu anlamda bu sergide emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi
Karaman Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hüseyin Küçük ise yapmış olduğu faaliyetler ve açılan kurslar hakkında davetlilere bilgi verdi.
Açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesen İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, açılışın ardından stantları tek tek gezerek kursiyerlerden bilgi aldılar.
Sergide el işi dikiş-nakıştan fotoğraf çerçevelerine kadar birçok el işi ürün sergilendi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284