Kâzımkarabekir’de Kat Sanatı ve Giyim Teknolojileri Sergisi Açıldı

İlimize bağlı Kâzımkarabekir İlçesi’nde İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimi tamamlanan “Kat Sanatı ve Giyim Teknolojileri” kursları yıl sonu sergisi açıldı.

Kâzımkarabekir’de Kat Sanatı ve Giyim Teknolojileri Sergisi Açıldı

Sergi açılışına İlçe Kaymakamı Ramazan Polat, Belediye Başkanımız Ali İhsan Alanlı, İl Genel Meclis Üyeleri İftadiye Yıldız, Hayri Ay, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Alanlı, kurum amirleri, vatandaşlar ve kursiyerler katıldı.
Yıl boyunca büyük emekler vererek serginin açılışına katkı sunan tüm bayan kursiyerlere teşekkür eden ilçe Kaymakamı Ramazan Polat sergi açılış konuşmasında “Kâzımkarabekirli hanım kardeşlerimiz Halk Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde verilen eğitimler kapsamında el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları ürünleri burada sergileme imkanına kavuştu.  Kendilerini iyi yetiştiren hanım kardeşlerimiz inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda kendi iş yerlerini de açarak ticaret hayatına atılacaklardır. Bizler de bu konuda kendilerine her daim katkı ve destek sunmaya hazırız. Tüm halkımızı bu güzel sergimizi gezmeye davet ediyorum” ifadelerine yer verdi. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284