Merakla Beklenen Keşif Filmi İlimizde Sinemaseverlerle Buluşuyor

Yönetmenliğini, Ahmet Volkan Kocatürk'ün yaptığı, başrollerini Burak Can, İbrahim Yıldız ve Sude Zulal Güler'in paylaştığı, Yurdaer Okur, Pelin Akil ve Rüzgâr Aksoy'un muhteşem performanslarıyla birbirinden tamamen farklı hayatları ve farklı sorunları olan üç gencin hikâyesini anlatan Keşif Filmi, ilimizde sevenleriyle buluşuyor.

Merakla Beklenen Keşif Filmi İlimizde Sinemaseverlerle Buluşuyor

Film ekibinde kostüm tasarımcısı olarak yer alan hemşerilerimizden Yeşildereli Fadim Üçbaş filmin Karaman’da gösterime girmesi gerektiğini ve filme büyük ilginin gösterileceğini dile getirdi.

İlimiz Kültür ve Turizm Derneği başkanı Gülsen Kayserilioğlu’nun yaptığı açıklamaya göre film 26 Kasım 2018 saat 16.00’da sinemada gösterime girecek. Kayserilioğlu filmin Çanakkale ve İstanbul’dan sonra sevenleriyle Karaman’da da izleyiciyle buluşacağını söyledi.

Karaman için kültürel faaliyetlerin arttığını belirten Kayserilioğlu, “Halkımız açısından önemli bir gelişim olan bu film izleyenleri adeta büyüleyecek. Filmin gala çıkışı yönetmenlerle ve oyuncularla gerçekleştirilecek olan söyleşilerde konuklara kokteyl ikramı yapılacak olup davetlilerle hoş sohbetlerde bulunulacak. Bütün halkımız ücretsiz davetlidir. Karaman sanatseverlerinin filme çok ilgi göstereceğine inanıyorum. Eleştirmenden öğrendiğim kadarıyla Günümüz gençlerinin bilgisayar ve internet üzerinde yoğunlaşmasını yarattığı sıkıntıları konu alan film Sinema açısından eğitici olduğuna inanıyorum. Hepinize teşekkür ediyor ve galamızı sabırsızlıkla bekliyorum. Haber: Merve Ceylan

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284