Ögrenciler, Camlarin Renkli Dünyasini Çok Sevdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi tarafindan açilan Vitray kurslari genç ögrenciler tarafindan yogun ilgi görüyor.

Ögrenciler, Camlarin Renkli Dünyasini Çok Sevdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi tarafindan vitray egitmeni Emine Aydemir tarafindan verilen kurslara ilgi devam ediyor. Hafta içi Persembe ve Cuma günleri kursa gelen genç kursiyerler camlarin renkli dünyasinin tüm inceliklerini ögreniyorlar.
“Gençler, camlarin renkli dünyasini çok sevdi”

Konuyla ilgili bilgi veren egitmen Aydemir,” Karamanli genç kursiyerler camlarin renkli dünyasini çok sevdi. Suanda 30 kursiyer ile egitimlerimize devam ediyoruz. Kursiyerlerimiz ile öncelikle vitray sanatini tanimak ve daha kolay hale getirmek için noktalama çizgi egitimi, geometrik çalismalar gibi egitimler veriyoruz. Daha sonra uygulama agirlikli çalismalarla genç kursiyerlerimize vitray sanatinin büyülü dünyasinin tüm inceliklerini ögretiyoruz” seklinde konustu.
“Amaç, gençleri el sanatlarina özendirmek”
Amacin gençleri el sanatlarina özendirmek oldugunu belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” "Kurslarimiz tüm hiziyla sürüyor. Vitray kursuna gençlerden büyük talep var. Kursiyerlerimiz el becerilerini gelistirmelerinin yani sira hayal güçlerini ve hayata farkli bir açidan bakabilme becerisini de gelistiriyorlar. Küçük büyük herkes kurslarimiza katiliyor ve kurslar gençleri kötü aliskanliklardan arindiriyor. Kurslarimizi her yil sürdürecegiz" diye konustu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284