Ögretim Elemanlarindan El Sanatlari Sergisi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO) ögretim elemanlari tarafindan hazirlanan el sanatlari sergisinin açilisi yapildi. Açilis törenine Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ahmet Yildirim, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdullah Kaya, Genel Sekreter Yardimcisi Adnan Tiske, akademik ve idari personel ile çok sayida ögrenci katildi.

Ögretim Elemanlarindan El Sanatlari Sergisi

“8 Ögretim Elemanindan, 50’nin Üzerinde Eser”
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatlari Bölümünden 8 ögretim elemaninin yapmis oldugu çalismalarin sergilendigi etkinlikte 50’nin üzerinde eser yer aldi. Içerisinde tezhip, minyatür, hali, cam, keçe, ebru, hat, kaat-i gibi pek çok farkli dalda çalismanin bulundugu sergi iki gün boyunca ziyaret edilebilecek. Ögretim elemanlarinin yapmis olduklari çalismalarin sergilenmesinin ardindan ise 7 Mayis’ta TBMYO ögrencilerinin hazirladiklari yilsonu sergisi ziyarete açilacak.
“El Emegi Göz Nuru Eserler”
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdullah Kaya, sergide emegi geçen herkese tesekkür ederek, “Ögretim elemanlarimizin el emegi göz nuru olan bu çalismalarin sergilenmesi beni çok mutlu etti. TBMYO Geleneksel 2. Bahar Senligi kapsaminda gerçeklestirilen bu etkinlik ile Yüksekokulumuzda yapilan el sanatlari gün isigina çikmis oldu. Bu serginin ardindan ögrencilerimizin düzenleyecegi sergiye de herkesi davet ediyorum.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284