PETTE Çocuk Tiyatrosu Çocuklarla Buluştu

11 Ocak 2019 Cuma günü Piri Reis Kültür Merkezi’nde iki farklı seansla çocuklarla buluşan PETTE Yollarda çocuk tiyatrosu izleyenler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

PETTE Çocuk Tiyatrosu Çocuklarla Buluştu

1 seansı saat 10:30 ve 2. Seansı 13:30‘ da miniklerle buluşan “Pette Yollarda” çocuk tiyatrosu çocukların tiyatro ile tanışması açısından büyük önem taşıyan bir proje. PTT işbirliği ile düzenlen organizasyonda yönetmen Hakan Polacanlı ve PTT Karaman Başmüdürü Faik Göksuçukur KGRT kameralarına bilgiler verdi. Böyle bir organizasyonda bulundukları için büyük mutluluk duyduklarını dile getiren PTT Karaman Başmüdürü Faik Göksuçukur : “PTT Genel müdürlüğümüz ve yönetmenimizin katkılarıyla hazırlanmış olan PETTE Yollarda büyük ilgi görmektedir. PTT bu aşamada çok güzel işler yapmıştır. Daha fazla böyle projelerde bulunmak dileğiyle vatandaşlarımıza ve PTT ekibine teşekkür ediyoruz” dedi. 
Yönetmen Hakan Polacanlı ise KGRT kameralarına verdiği röportajında: “PTT’nin daha büyük işler yapması bizim için çok önemli. 81 ilde gerçekleştirdiğimiz bu proje ile çocukların ve velilerin ilgisi bizi çok mutlu etti. Böyle bir projeyi gerçekleştirdiği için bütün PTT ailesine teşekkür ediyorum. Hepsinin emeğine sağlık” şeklinde konuştu. 


 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284