PTT’nin Sevimli Karakteri Pette Ücretsiz Gösterimle Yarın İlimizde

PETTE Çocuk Tiyatrosu 11 Ocak 2019 Cuma günü küçük izleyicilerin karşısına çıkacak. 

PTT’nin Sevimli Karakteri Pette Ücretsiz Gösterimle Yarın İlimizde

Piri Reis Kültür Merkezi’nde iki farklı seansta izleyicileriyle buluşacak olan Pette ve Arkadaşları’nın 1. Seans saat 10:30 ve 2. Seans 13:30’da ücretsiz olarak miniklerle buluşacak. 
Konuyla ilgili PTT tarafından yapılan yazılı açıklamada “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız desteğiyle Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketimizin tarafından hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu, ülkemizin dört bir yanında küçük izleyicilerle buluşuyor. Şirketimizin sevimli karakteri Pette ve arkadaşlarının renkli maceralarını anlatan “Pette Yollarda” adlı gösteri, çocuklara eğlenceli anlar yaşatmaya ilimizle devam edecek. Şirketimizin kurumsal kimliğini yansıtan Pette karakteri ve arkadaşları, TRT ekranlarından tanınan Kerem Eser ile birlikte “Pette Yollarda” adlı sahne gösterisini sunuyor. Çocukların gelişim düzeylerine uygun ve güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlayacak bir içerikle hazırlanan gösteri, küçük izleyicilere hoşça vakit geçirterek onları eğlenceye doyuruyor. Pette ve arkadaşlarının renkli maceralarını müzikler, şarkılar, danslar ve illüzyon gösterileri eşliğinde sahneye taşıyan “Pette Yollarda”, Şirketimizin posta, kargo, bankacılık, teknoloji gibi alanlardaki hizmetlerini neşeli bir dille çocuklara tanıtıyor. Güzel şehrimizin güzel çocuklarını “Pette Yollarda” gösterisine davet ediyoruz” denildi.


 

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2019, 15:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Suat kürekçi
Suat kürekçi - 5 yıl Önce

Ptt yetkilileri lütfen pttcel insanları bıktırıyor kontör yüklemek için gişelerde uzun zaman bekliyor vatandaş/yine şehrin değişik yerlerine ptt atm leri yerleştirin vatandaş şikayetçi bir kaç defa genel merkeze bildirildi netice fooosss çocuk filmleri iyi güzel ancaaak yukarıda istenenleri de film yap seyrettir tmm

SIRADAKİ HABER

banner284