Şair Şaşma'nın 5’nci Şiir Kitabı Çıktı

İlimizde şiir ve edebiyat adına başarılı çalışmalara imza atan ve almış olduğu edebiyat ödülleri ile şehrimizin adını farklı coğrafyalarda duyuran Şair ve Yazar İbrahim Şaşma’nın beşinci şiir kitabı “Beni Kalbimden Tanı” Çimke Yayınevi tarafından okuyucuların beğenisine sunuldu.

Şair Şaşma'nın 5’nci Şiir Kitabı Çıktı

Şair Şaşma’nın ödüllü şiirlerinin derlediği ve ana konusunun aşk, sevda, hüzün, ayrılık, milli ve manevi değerler, Yunus Emre, Türk Dili  ve umut gibi temaların oluşturduğu  kitap şu zorlu günlerde bizlere bir kez daha insan olmanın, sevmenin önemini anlatacak bir kitap olma özelliğini taşıyor. 

Şair Şaşma, beşinci  şiir kitabını yayımlamasının heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, şiirin  toplumun aynası ve hayatın güncelliği olduğunu,  kitabında yer alan dizelerde, toplum duyarlılığına ve sorunlarına estetik bir dille dikkat çekmek istediğini ifade etti. Şaşma, “her okur bu kitaptan kendi payına düşeni alacaktır, kitabın kalitesine de kıymetli okurlar karar verecektir. Bu vesile ile şiire ve edebiyata gönül veren herkesi gönülden selamlıyorum” dedi.

Karaman'ın Sesi Gazetesi olarak Şair Şaşma’yı  kutluyor, şiir yolundaki yolculuğuna yeni kitaplarla yeni başarılarla devam etmesini diliyoruz.  

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2022, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284