Sariveliler 5. Karacaoglan Ve Yayla Senlikleri Yapiliyor

Ilimize bagli Sariveliler ilçesinde her yil geleneksel olarak düzenlenen Karacaoglan ve Yayla Senliklerinin besincisi basladi.

Sariveliler 5. Karacaoglan Ve Yayla Senlikleri Yapiliyor
Ilk gün Karacaoglan siirlerinin söylendigi dinletiyle baslayan etkinlikler animasyon gösteriler, yarismalar ve konser ile devam etti.
Belediye Baskani Hayri Samur konuyla ilgili olarak yaptigi açiklama da, “Karacaoglan ve Yayla Senligi etkinliklerimizin 14 Temmuz Cumartesi günkü bölümü saat 18.00’de verilecek yemekle basla yacak. Daha sonra içinde TOKI konutlarinin da oldugu çesitli açilislar yapilacak. Saat 19.30’da ise protokol konusmalarinin ardindan ödül töreni gerçeklestirecegiz. Senliklerimiz aksam saat 20.00’de Osman Öztunç, Tansel Ayaz, Ozan Nihat, Selahattin Kazanoglu ve Nuri Sahinoglu’nun katilacagi konser programiyla sona erecek” dedi.
Samur, “Senlik programinda ise her yil oldugu gibi bu yilda çesitli spor dallarinda turnuvalar, sünnet söleni, sanatçilar, yöresel ürünlerin sergilenmesi ve tanitimi, ülkenin degisik illerinde bulunan vatandaslarimiz ve yurtdisinda bulunan vatandaslarimizi bir araya getirerek kaynastirilmasi hedeflenmektedir” dedi.
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284