Ses Yarışması Finalistleri Rektör Akgül’ü Ziyaret Etti

Geçtiğimiz günlerde ikincisi yapılan 2. Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında dereceye giren finalistler Rektör Akgül’ü makamında ziyaret etti. 

Ses Yarışması Finalistleri Rektör Akgül’ü Ziyaret Etti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Safiye Erbay, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Pelinsu Turhan ve Edebiyat Fakültesi’nden Sümeyye Akyüz’ün  ’ın birincilik, ikincilik, üçüncülük ödülüne layık görüldüğü yarışmada Güzel Sanatlar Lisesi’nden Ahmet Onur Aktaş ise teşvik ödülüne layık görülmüştü. Üniversite rektörlüğü makamında gerçekleşen ziyarette finalistler ödüllerini Rektör Akgül’ün elinden aldılar.
“Gençlerimizin kalabalık önünde yeteneklerini sergilemeleri ve böylesine bir başarı elde etmiş olmaları çok önemli” diyen Rektör Akgül konuşmasının devamında “Onların akademik başarılarının yanı sıra kültürel faaliyetlerde de yer alarak kendilerini her anlamda geliştirme çabaları, gelecekleri açısından da dikkate değer bir durum. Dereceye giren arkadaşlarımıza başarılarının devamını diliyor, bu yarışmaya büyük katkı sağlayan Akçaşehir Belediye Başkanımız Hikmet Yirşen Bey’e ve yarışmanın organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Sezer ARPINAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284