Seslerle Anadolu Müzikli Oyunu Sergilendi

Mersin Devlet Opera ve Balesi tarafindan hazirlanan, Anadolu’nun farkli yörelerinden derlenmis türkülerden olusan “Seslerle Anadolu” müzikli oyunu izleyicilerle bulustu.

Seslerle Anadolu Müzikli Oyunu Sergilendi

24 Mayis 2014 Cumartesi günü Piri Reis Kültür Merkezinde gerçeklestirilen etkinlige Vali Yardimcisi Ferhat Burakgazi, Vali Yardimcisi Riza Gençoglu ve esi, Askerlik Subesi Baskani Per. Alb. Yurdakul Kazim Türkmen, Il Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta, daire müdürleri ve vatandalar katildi.
Mersin Devlet ve Operasi sanatçilari, gerçeklestirilen programda sergiledikleri muhtesem performans ve özgün müzik düzenlemeleri ile izleyicilere unutulmaz bir gece yasattilar. Izledikleri performanslari büyük begeni ile ayakta alkislayan konuklar performanslar sirasinda sanatçilara eslik ettiler.
Seslerle Anadolu Müzikli Oyununun ardindan Vali Yardimcisi Ferhat Burakgazi Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlügü Bale Idari Koordinatörü B.Hasan Akyol’a çiçek vererek, tesekkür etti. Vali Yardimcisi Ferhat Burakgazi burada yaptigi konusmasinda : Ülkemizdeki zengin degerlerle beslenen türkülerimizi, Anadolu Cografyamizin tüm kültürel zenginliklerini oldukça kapsamli ve zengin repertuvariyla essiz yorumlariyla, Seslerle Anadolu Müzikli Oyunuyla sergileyerek bizlerle bulusturan, Mersin Devlet Opera ve Balesinin çok degerli sanatçilarina degerli Karamanlilar adina tesekkür ediyorum.”dedi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284