Tarihi Konak’ta Siyah Beyaz Resim Sergisi

Karaman Belediyesi tarafindan yeniden elden geçirilen ve eski Karaman evlerini yasatan bir müzeye dönüstürülen tarihi Tartan Konagi, belediyenin öncülügünde kültürel etkinliklere kapilarini açmaya devam ediyor.

Tarihi Konak’ta Siyah Beyaz Resim Sergisi

Karaman’in en eski ve tarihi konaklarindan biri olan Tartan Konagi her hafta farkli alanlarda kültürel etkinliklere ev sahipligi yapmaya devam ediyor. Tarihi konakta bu hafta belediye arsivinde yer alan Karaman’in yillar önce çekilmis nostaljik siyah – beyaz fotograflari sergilenecek.

Belediye Baskan Yardimcisi H.Osman Ünüvar, tarihi konagi sosyal ve kültürel etkinliklere açtiklarini belirterek, Tartan konaginin ziyaret disinda kültürel faaliyetlerle de adinin duyulmasi gerektigini vurguladi. Ünüvar, “Tartan Konagi belediyemiz bünyesinde ziyaret edilen tarihi bir mekân haline geldi. Buranin adini daha çok duyurmak ve vatandaslarimiza farkli mekânlarda bir takim programlar sunmak için konagin kapilarini çesitli etkinliklere açtik. Tüm Karamanli hemserilerimizi bu tarihi mekâna bekliyoruz” dedi.
Karaman’in yillar önce çekilmis eski fotograflarini görmek isteyen vatandaslarimiz hafta içi her gün 08.00 – 19.00 saatleri arasinda Tarihi Tartan Konagi’nda sergilenen resim sergisini gezebilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284