Turizm Haftası Etkinliklerinin Programı Belli Oldu

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Turizm haftasının programı belirlendi.

Turizm Haftası Etkinliklerinin Programı Belli Oldu

17 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da Turizm sektör temsilcilerinin Vali Süleyman Tapsız’ı ziyaretiyle başlayacak olan program saat 14.30’da Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılacak açılış programı ile devam edecek.

Program saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesi, halk oyunları gösterileri, protokol konuşmaları, şiir, müzik dinletisi ve ikramın ardından sona erecek. Saat 16.00’da ise Karaman Kalesi önünde açılış kokteyli gerçekleştirilecek.

18 Nisan Salı günü ise saat 10.00’da Hatuniye Medresesinde Kültürel Yansımalar Temalı (Resim, Ebru, Keçe ve Seramik) karma sergisinin açılışı yapılacak. Saat 11.00’de ise Çeşmeli Kilisede “Geçmişten Günümüze Karaman Fotoğrafları ve Salnameleri” konulu sergi açılacak.

19 Nisan Çarşamba günü saat 09.00’da ilimizde kaybolmaya yüz tutmuş el sanatlarımızı icra eden esnaf ziyaretleri gerçekleştirilecek. Saat 14.30’da ise Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda “Yiyecek İçecek Servisi” konulu konferans KMÜ Öğretim Görevlisi Pınar Yeşilçimen tarafından verilecek.

20 Nisan Perşembe günü Aktekke Meydanında saat 10.00-17.00 arasında vatandaşlarımıza ve öğrencilere yönelik müze ve şehir içi gezisi yaptırılacak.

22 Nisan Cumartesi günü saat 08.30’da öğrencilere yönelik Manazan Mağaraları, Taşkale ve İncesu Mağaraları gezisi düzenlenecek.

Hafta boyunca ise 09.00-17.00 saatlerinde açılan sergiler ile müze ziyaretleri gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284