Üniversitenin Bahar Senlikleri Basliyor

Karaman Mehmetbey Üniversitesi’nin bu yil 5.’si gerçeklestirdigi bahar söleni 21-22 Mayis tarihlerinde yapilacak.

 Üniversitenin Bahar Senlikleri  Basliyor

21 Mayis Pazartesi günü saat 11.00’de yapilacak olan açilis töreniyle baslayacak olan sölen stantlarin açilisi ve halk oyunlari gösterisiyle devam edecek.

Sölende Bumas Bulgur pilav ve çig köfte, Golda Makarna, Simsek Bisküvi ise çikolata ve bisküvi ikram edecek.
Sergi açilislarinin ardindan Edebiyat Fakültesi tarafindan hazirlanan Ermeni Mezalimi, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu tarafindan yaslilik konulu resim yarismasi açilacak.
Saat 14.00’de Karaman Koyunu ve Gelecegi konulu panel düzenlenecek. Saat 15.30’da ise Çocuk ve Yasli Ihmali ve Istismari konulu konferans verilecek.
Saat 16.00’da ise Koyun Güzellik yarismasi yapilacak. Sölenler tiyatro gösterileri, sportif etkinlikler ve Türk Musiki Toplulugu ile Grup Liman tarafindan verilecek konserle devam edecek.
22 Mayis Sali günüyse gün boyu sportif ve kültürel etkinilkler devam edecek. AyricaYazar Ali Çolak ile söylesi, siir dinletisi, tiyatro ve dans gösterileri ile birimler arasi spor müsabakalari ve üniversiteyi temsilen müsabakalarda basarili olan takim ve  sporculara plaket ve kupalari verilecek.
Aksam ise Kazim Karabekir Meslek Yüksek Okulu tarafindan hazirlanan Grup Haci Baba konseri, dilek balonu gösterisi ve Cüneyt Ergün konseriyle sölen etkinlikleri sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284