Vali Işık Öğrencilerle Akif’i İzledi

Vali Mehmet Alpaslan Işık, 2021 yılının Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı olması nedeniyle hazırlanan “AKİF” filmini liseli öğrencilerle birlikte izledi.

Vali Işık Öğrencilerle Akif’i İzledi

İstiklal Marşımızın kabulünün yüzüncü yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle çekilen, İstiklal Marşı’nın anlamını ve Kurtuluş Savaşının önemini anlatmak amacıyla İstanbul’un işgalinden İstiklal Marşı’nın kabul edildiği tarihe kadar olan dönemi ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatını konu alan "ÂKİF" filmini Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle birlikte izleyen Vali Işık, filmin ardından bir süre sohbet ettiği öğrencilerle toplu fotoğraf çektirerek başarılar diledi.

Çekimleri tamamlanarak 24 Eylül 2021 tarihinde gösterime giren film, milli ve manevi duyguların pekiştirilmesi amacıyla Karamanlı işadamlarımız ve firmalarımızın destekleri ile 2000’in üstünde öğrenciye izlettirilecek.

24 Eylül 2021 Cuma günü 20.15’te Sinenas Sinema Salonunda “AKİF” filmini liseli öğrencilerle izleyen Vali Mehmet Alpaslan Işık’a, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284