Yıldırım Kardeşlerden İki Farklı Kitap 

Gazetemizin köşe yazarlarından öğretmen Gündoğdu Yıldırım ile ilimiz 85. Yıl İlköğretim Okulunda öğretmenlik yapan İsmail Yıldırım kardeşler tarafından hazırlanan kitaplar satışa sunuldu.

Yıldırım Kardeşlerden İki Farklı Kitap 

Karamanlıların beğenisine sunulacak olan ve birer arşiv niteliğindeki kitapları ile gazetemizde ağırladığımız aslen Taşkaleli olan kardeşlerden Gündoğdu Yıldırım “Türküler Susmaz” isimli kitabı hakkında yaptığı açıklamada “Eğitim hayatım süresince yaşadığım gerçek olaylardan derlediğim ‘Türküler Susmaz’ isimli kitabımın ilk sayısını 2008 yılında çıkarmıştım. Karamanlı hemşerilerimizin beğenerek okuduğu ve satın alarak desteklediği kitabımızın üçüncü sayısını çıkardık. “Türküler Susmaz” benim 'Tipi', 'Bir Başka Köşeden' ve 'Arap Kızı' kitaplarımdan sonra yazdığım dördüncü kitabım. Gösterilen ilgi ve destekten ötürü herkese teşekkürü bir borç bilirim” dedi.
Uzun yıllar Taşkale’de yaşayan ve Taşkale kültürünün korunmasını amaçladığı “Kızıllar Kültürü” isimli kitabın yazarı Eğitimci-Yazar İsmail Yıldırım ise “Taşkalemizin konuşmalarından kültürüne pek çok şeyde farklılıklar yarattığını gördüğüm için “Kızıllar Kültürü” isimli kitabımı yayınladım. Taşkale kültürünün yok olmaması, nesilden nesile aktarılması için kitabımı yazarken buldum kendimi. Bu benim ilk kitap deneyimim. Olumlu ve olumsuz eleştirilere açığım. Tüm Taşkale ve Karaman halkının arşivinde bulunması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum” dedi. 
Murat Yayınlarından satışa sunulan “Türküler Susmaz” ve “Kızıllar Kültürü” isimli kitaplar tüm kitapçılardan temin edilebilir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284