TÜBİTAK’ta Projeleriyle Yer Aldılar

Bayır Köyü Ortaokulunun heyecan verici bir etkinliği daha gerçekleşti. TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, 8 Mayıs'ta Bayır köyünde açılışla başladı.

TÜBİTAK’ta Projeleriyle Yer Aldılar

Fen Bilimleri Öğretmeni Muhsine Büşra Tuğcu'nun rehberliğinde, öğrenciler her yıl olduğu gibi bu yıl da 4006 Bilim Fuarı'nı düzenlediler. Bu anlamlı ve güzel etkinliğe, İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Şubesi Ar-Ge Birimi öğretmenleri Tuba Karaer, Pınar Alıcı, Bilal Duranel, Okul Müdürü Saadet Bolat, öğretmenler, öğrenciler ve misafirler katıldı.

Misafirler, sergi alanında koordinatör öğretmen eşliğinde dolaşarak öğrencilerin 14 projesini yakından incelediler. Öğrenciler, merakla beklenen projelerini ziyaretçilere tanıtarak bilgi aktardılar. Bilim Fuarı, iki gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Bilim Fuarı, öğrencilerin merakını ve keşfetme isteğini canlandırarak, onları bilimin heyecan verici dünyasıyla tanıştırıyor ve bilim insanları olarak yetişmelerine katkı sağlıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284