Karaman Ticaret Borsası Bilgilendirme Seminerine Katıldı

22-23-24 Kasım tarihlerinde TOBB tarafından düzenlenen Oda ve Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Meclis Başkanı Mustafa Uysal, Meclis üyeleri ve Genel Sekreterin katılımıyla TOBB Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Karaman Ticaret Borsası Bilgilendirme Seminerine Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rıfat Hisarçıklıoğlu Meclis Üye Bilgilendirme Semineri’nde Borsa Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimiz ile bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada meclis üyelerine birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Asla birbirinizi ötekileştirmeyin”dedi. Demokrasinin en çok işlediği kurumun TOBB olduğunu anlatan Hisarcıklıoğlu, “Hiçbiriniz atamayla gelmiyorsunuz. Kendi şehrinizde herkes kendi mesleğinin lideri aslında. Toplumsal uzlaşmayı en güzel sağlayanlar bizleriz. Mal alıp satarken bir adamın mezhebine, dinine, siyasi görüşüne bakmayız. En kaliteli en ucuz kim verirse ondan alırız”. Dedi

Meclis Semineri sonrasında Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Meclis Başkanı Mustafa Uysal ve Meclis üyeleri tarafından Karaman’ın Taşkale ilçesinin el dokuması halısı hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284