Köy Muhtarlarının Sorunları Dinlendi

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün genelgesi gereğince düzenli olarak gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı, Vali H. Engin Sarıibrahim başkanlığında yapıldı.

Köy Muhtarlarının Sorunları Dinlendi

Karamanoğlu Mehmet Bey Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Vali H. Engin Sarıibrahim “31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda göreve gelen muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi Devletin mahalle ve köy halkı üzerindeki gözü kulağı, eli kolu, sesi nefesi, mahalle ve köy ahalisinin de devlet nezdindeki temsilcisi olan ve ilimizin her mahallesinde her köyünde vatandaşlarımıza hizmet verecek olan kıymetli muhtarlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Akabinde, köy muhtarlarına tek tek söz hakkı vererek ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Sarıibrahim, değerlendirmelerde bulunduğu toplantıda muhtarlar tarafından iletilen hususların kurum müdürleri tarafından incelenip, takibinin yapılması talimatını verdi.

İlimiz merkeze bağlı köy muhtarlarının katıldığı toplantıya; Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan, Başyayla Kaymakamı Gizem Karlıca,Sarıveliler Kaymakamı Merve Gülsüm Kütük, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Jandarma Komutanı Albay Dr.Murat Alkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, ilgili kurum amirleri katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284