Olağanüstü Genel Kurulda Bu İsimler Seçildi

Karaman Belediyesi mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı meclis üyelerinin yeterli çoğunluğunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Olağanüstü Genel Kurulda Bu İsimler Seçildi

5351 sayılı kanunun 20. maddesinin 3. fıkrası uyarınca  belediye meclisi il merkezi ve nüfusun 100 binin üstünde ve daha fazla olan yerlerde belediye başkanı ve doğal üyelerinin o ilin milletvekili sayısı kadar o ilin belediye meclis üyelerinden ve seçilecek diğer üyelerinden oluşmaktadır. Söz konusu üyelerin belediye meclis üyeleri tarafından seçilmesi hususunda meclis toplantısı düzenlendi.

Karaman Belediyesi olağanüstü meclis toplantısında dile getirilen Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı’na meclis üyeliğine İlke Küçüktürk, Recep Çağlayan, Mustafa Karaardıç, Ercan Çalışkan, Mahmut Güventürk, Yaşar Evcen  ve Ayhan Şancı’nın önerileriyle 3(üç) asil üye olarak; Kazım Gücüyener, İlknur Harani ve Neslihan Akkaya teklif edildi.

Karaman Belediyesi olağanüstü meclis toplantısında “Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı meclis üyeliğine belirtilen isimler oy birliğiyle kabul edilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284