Recep Konuk’tan TORKU Batıyor Açıklaması

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Konya Şeker ile sosyal medyada çıkan karalama kampanyasına sosyal medya hesabı üzerinden açıklık getirdi.

Recep Konuk’tan TORKU Batıyor Açıklaması

Başkan Recep Konuk’un sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamada, “Biz alıştık artık, çelmelere, omuz vurmalara, dikkat dağıtmalara. İlk değil. Ne zaman yeni bir sektöre girsek, faullü hareketlerde peşinden geldi. 2006’da bayramlık ve hediyelik çikolatayı ürettiğimizde de, 2009’da Panplast yatırımı yapıp, dondurulmuş patates ve tablet çikolatayı ürettiğimizde de. 2011’de yeni Çikolata, Unlu Mamuller, Bisküvi, Kek ve Gofret Tesislerimizi tamamlayıp, Et ve Süt Entegrenin temelini atıp, Hamyağ Fabrikasını bitirip, Banada’yı rafa çıkardığımızda da. 2015’te üniversiteyi açıp, enerji sektörüne girdiğimizde de. 
Bunlar bazen imzasız ihbar mektubu oldu, bazen çikolataları toprağa gömüyorlar, yakıyorlar diye yalan haber olarak karşımıza çıktı. Konya Şeker’in bacalarını bile yıpratma malzemesi yaptılar. Yurt dışındayken bana yurt dışı yasağı koymalar, çalışanlarımızı kışkırtmalar, çiftçinin aklını karıştırmalar.Bir zamanlar kayyum bile atadılar Konya Şeker’e. Battı batacak zaten ağızlarından düşmeyen sakız. 
Hepsine alıştık. Bekliyorduk. Malum NO ON ile içecek sektörüne girdik, bugün yarın diyorduk gecikmediler. Onlar kendi fıtratlarına uyanı yapacak, biz işimizi…”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284