AK Kadinlar 29 Mahalleyi Taradilar

AK Parti Karaman Il Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy ve yöneticileri çat kapi programi kapsaminda 29 mahalleyi ziyaret etti.

 AK Kadinlar 29 Mahalleyi Taradilar

AK Parti Karman Il  Kadin Kollari tarafindan her mahallede düzenlenen çat kapi ziyaretleri tüm hiziyla devam ediyor. Geçtigimiz aylarda baslatilan ve her mahallede düzenledikleri ev ziyaretleri ile hem hizmetleri anlatip hem de halkin taleplerini dinleyen AK Parti Karaman Il Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy ve yönetim kurulu üyeleri su ana kadar 29 mahalleye ziyarette bulundu.

KADINLAR TEMPOYU DÜSÜRMÜYOR
Aralarinda mahalle temsilcilerinin de bulundugu 45 kisilik ekip her mahallede ikiserli grup halinde dagilarak vatandaslarin kapisini çaldi. Çat kapi ziyaretlerinde milletvekili adaylarinin tanitildigi ve hizmetlerin anlatildigi brosürler ile çesitli hediyeler verildi.Kadinlarin oldukça sicak karsilandigi ziyaretlerde, mahalle sakinleri AK Parti’nin yaptigi hizmetlerden çok memnun olduklarini söyledi.
Il Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy yaptigi açiklamada, mahallelerde yogun ilgiyle karsilandiklarini, her zaman oldugu gibi de moral depolayarak ayrildiklarini söyledi. Gezdikleri birçok mahallelerde eksiklerin yok denecek kadar azaldigini gördüklerini kaydeden Göksoy, “Bu da Karaman Belediye Baskanimizin masa basinda çalismayip, her sokagi gezerek sorunlari yerinde incelemesine ve sorunlara çözüm üretmesinden kaynaklaniyor. Bu dogrultuda vatandaslarimizdan aldigimiz olumlu tepkiler bizleri memnun ediyor” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284