Ak Parti Aile Konulu Proje Yarismasi Düzenliyor

AK Parti Yerel Yönetimler Baskanligi Ak Partili Belediyelere Yönelik “Aile` konulu proje yarismasi düzenliyor.

Ak Parti Aile Konulu Proje Yarismasi Düzenliyor
AK Partili bütün belediyelerin katilabilecegi yarisma büyüksehir, il, büyüksehir ilçe, ilçe ve belde belediyeleri olmak üzere bes ayri kategoride gerçeklestirilecek. Yarismaya katilmak isteyen belediyeler, 5 Mart 2012 tarihine kadar AK Parti Yerel Yönetimler Baskanligi'na projelerini ulastirmalari gerekiyor.
Ak Parti Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Burdur Milletvekili Dr. Hasan Hami Yildirim kendisinin öncelikle sorumlu oldugu bölgenin Antalya, Konya, Isparta, Karaman, Aksaray ve Nigde illerini kapsadigini, bu bölgede bulunan 276 belediyenin bu proje yarismasina etkin bir sekilde katilacaklarina inandigini ifade etti.
Söz konusu yarismaya katilacak projelerin, Mart 2012 sonunda gerçeklestirilecek olan yerel yönetimler sempozyumu çerçevesinde degerlendirilmesi ve kazanan projelerin ödüllenderilmesi planlanirken çok sayida belediye baskani ve bilim adaminin katilacagi sempozyumda Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in konusma yapmasi ve proje yarismasinda dereceye girenlere ödüllerini vermesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284