Ak Parti Gönül Seferberliği Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ak Parti Karaman İl Başkanlığı, Gönül Seferberliği programı kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Ak Parti Gönül Seferberliği Ziyaretlerini Sürdürüyor

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Göreve geldiğinden bu yana AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan’ın başlattığı “Gönül Seferberliği” programı Başkan Çağlayan’ın deyişiyle tüm hızıyla ve ilk günkü heyecanla devam ediyor. Hız ve heyecan konusunda Başkan Çağlayan haksız sayılmaz zira kendisini parti binasında beklemek yerine Karaman’da dolaşmak onunla karşılaşma ihtimalinizi yükseltebilir.

Başkan Çağlayan çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül kalmasın diyerek çıktığı bu yolda seçmenlere öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletiyor. Konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih eden Çağlayan ziyaretlerde seçmenin sorunlarını ve taleplerini alıyor. İmkanlar doğrultusunda çözülebilecek, karşılanabilecek sorun ve talepleri önce kendisi işe koyuluyor. İletilmesi gereken ya da çözümü konusunda daha geniş bir alanın olduğu sorun ve talepler ise Ankara’ya iletiliyor. Program kapsamında yapılan ziyaretlerde seçmenlere tamamlanan, şu an yapılan ve yapılması planlanan yatırım ve icraatlar hakkında da bilgilendirici afiş ve broşürler ulaştırılıyor.

Gönül Seferberliği programında bugüne kadar Karaman seçmeninin yarısından fazlası bizzat evlerinde ziyaret edilmiş. Hatta bu konuda net sayısının 90402 kişi, tam oranın ise %52 olduğu, yarı eşiğinin aşıldığı ve ekibin motivasyonunun  “Çoğu gitti azı kaldı.” diyerek hala en üst düzeyde olduğu net bir şekilde dile getiriliyor. 158 köyün tamamına bu program doğrultusunda ayak basan Çağlayan, mahallelerin de büyük bir kısmına ulaşmış durumda. 36254 haneye ziyarette bulunan teşkilatlar 32645 üye olan kişyede ziyarette bulundu. Bunun yanında il genelinde AK Partiye yapılan toplam üye sayısı 7685 kişi

Program hakkındaki açıklamasında “Demli çayınıza, açık kapınıza,  hoş lafınıza sonsuz teşekkür ediyorum. Çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül kalmasın diye her gün dışarıda, mahalle aralarında, sokaklardayız. Zilinize basmamız an meselesi, yorulmadan sizlerle olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz her bir seçmeni en az bir kere evinde ziyaret etmektir. Henüz karşılaşmamış olabiliriz. Peki yarın? Neden olmasın?” sözlerine yer veren Başkan Çağlayan öncesinde olduğu gibi bundan sonra da dışarıda olmaya devam edecek görünüyor.” ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emekli
Emekli - 1 yıl Önce

Cumhur 3 sıfır tulum çıkaracak, abidin bașkanı seviyoruz. Oy için hdp ye dayı diye sarılanlardan bu ülkeye bir fayda gelmez. Gelemezde zaten. Șu an gs 2 sıfır yaptı 2 mv garanti demek

SIRADAKİ HABER

banner284