AK Parti Il Baskanligina Ikinci Aday Dereli Oldu

24 Mart Cumartesi günü yapilacak olan AK Parti Il Kongresinde mevcut baskan Süleyman Atik’in yani sira AK Parti Il Genel Meclis üyesi Kerim Dereli’de adayligini açikladi.

AK Parti Il Baskanligina Ikinci Aday Dereli Oldu

Dereli düzenledigi basin toplantisinda, “Biliyorsunuz AK Partimizin 24 Mart Cumartesi günü Demosan Otel’de 4. Olagan Kongresi yapilacaktir. Yapilacak olan kongrede bu güne kadar partimizde görev yapmis ve yapmakta olan degerli arkadaslarimizin genel ekseriyetinin destegi ile Il Baskanligina aday oldum. Aday olmaktaki amacim; Karamanimizda parti teskilatlarimizin birlik ve beraberligini saglamak suretiyle; Karamanimizin sosyal ve ekonomik alanda kalkinmasi adina büyük bir gayret ve çaba sarf etmek olacaktir. Bu amaç dogrultusunda siz basin mensuplarimizin bilgilendirilmelerini ve cenabi hakkin ve saygideger delegelerimizin destegi ile seçilmemiz halinde, Karaman kamuoyunun destekleri ile birlikte; çok güzel basarilara birlik ve beraberlik içerisinde imza atacagimiz düsüncesi ile bu kutlu yola çiktigimiz deklere eder ve saygilarimi sunarim” diye konustu.
AK Parti Il Kongresinin daha önce Kâzimkarabekir Spor Salonunda yapilacagi açiklanmis ancak daha sonra kongrenin Demosan Otele alindigi ögrenildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284