AK Parti Karaman’da İkinci Tur İçin Yeniden Sahada

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması nedeniyle AK Parti Karaman İl Teşkilatı yeniden sahaya indi.

AK Parti Karaman’da İkinci Tur İçin Yeniden Sahada

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci tura kalmasının ardından AK Parti Karaman teşkilatlarının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Osman Sağlam ile birlikte diğer teşkilat mensupları da yeniden halk görüşmeleri ve seçim çalışmalarına başladı.

Eser: 2. Tur İçin Tüm Varlığımızla Çalışacağız

“Cumhurbaşkanımıza ve bizlere oy veren hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum.” diyen Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser: Vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine dair istikamet çizdiğimiz ve ardında yürüyeceğimiz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tura kaldı. Bizler de nokta değil virgül koyduğumuz çalışmalarımıza yeniden başladık.

Geçtiğimiz yıllarda yurdumuzda yaşanan onca afetlerle, terörle, küresel krizlerle mücadele ederken bir yandan ülkemizin güçlenmesi ve kalkınması için yerli ve milli kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanıp, milletimizin ihtiyaçlarını her alanda karşılamaya çalıştık. Biliyoruz ki; yaşadığımız coğrafyada güçlü bir lider olmadan, siyasi istikrar sağlanmadan hiçbir sorunla etkin mücadele edilemez. Biz; bugüne kadar sağlamaya çalıştığımız birliğin güçlenerek devamı için, teknoloji, enerji, güvenlik ve savunma sanayi atılımlarının tamamlanması için, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasının devamı için, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan için 2. tur seçimlerinde tüm varlığımızla çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Sağlam: Karaman’da Sınırları Zorlayacağız

Öte yandan “Milletvekili seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını dileyip Karaman’ın ve memleketin yarınları için tüm gayretleriyle çalışacaklarını belirten Karaman Milletvekili Osman Sağlam; “Cumhurbaşkanlığı seçimi için yeniden sandığa gideceğiz ve hep birlikte bu kez çok daha güçlü bir destekle tarihi bir rekora imza atacağız” mesajını verdi.

Seçim sonrası teşekkür turu kapsamında il merkezinde esnaf ziyaretleri yapan Osman Sağlam Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalındığını ve 28 Mayıs'ta yapılacak seçimde Karaman’da çok daha güçlü bir destek ve sınırları zorlayan bir rekor beklediklerini vurguladı. Sağlam açıklamasında: “Türkiye'yi şaha kaldıran, dünyada söz sahibi bir ülke konumuna taşıyan, ömrünü milletine adamış liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yürütülen tüm algı ve saldırılara rağmen aziz milletimizin ferasetiyle ilk turda en yüksek oy alan Cumhurbaşkanı adayı oldu. Buna rağmen seçim ikinci tura kaldı. Şimdi 28 Mayıs'ta yeniden sandık başına gideceğiz. Ülkemizin yarınları için, elde edilen kazanımlarını korumak ve arttırmak için daha güçlü bir destekle Cumhurbaşkanımıza oy işitiyoruz. Bu anlamda Karaman’da sınırları zorlayan bir rekorla bu seçimden çıkmak istiyoruz. ”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284