Ak Parti Merkez Ilçe Baskani’ndan KGRT’ye Ziyaret

AK Parti Merkez Ilçe Baskani Celalettin Güngörer ile parti yönetim kurulu üyeleri KGRT’yi ziyaret etti.

Ak Parti Merkez Ilçe Baskani’ndan KGRT’ye Ziyaret
AK Parti Merkez Ilçe Baskani Celalettin Güngörer ziyaret sirasinda 2005 yilindan buyana AK Partide görev yaptigini ve son 2.5 yildir da Merkez Ilçe Baskanligi görevinde bulundugunu belirterek 17 Aralik Cumartesi günü saat 10.00’da Yunus Emre Konferans Salonunda yapilacak olan 4. olagan kongreye teskilat mensuplari, delegeler ve tüm Karaman halkinin davetli oldugunu söyledi.
Güngörer, “Merkez ilçe baskanligi olarak referandum ve genel seçimlerde önemli çalismalara imza attik. AK Partinin bayragini daha yukarilara tasimak için elimizden gelen çabayi gösterdik ve göstermeye de devam edecegiz. AK Parti hükümetinin göreve geldigi günden bugüne kadar, ülkede birçok çalismayi halkimizin hizmetine sunduk ve bir çok projeye de imza attik. Karaman' da bu partinin bir neferi olarak hizmet sunmanin mutlulugunu ve gururunu yasiyoruz. Bu hizmet yarisinda bizlere destegini esirgemeyen herkese tesekkür eder, durmak yok hizmete devam diyoruz” dedi.
KGRT Yönetim Kurulu Onursal Baskani Medeni Yavuzaslan’da ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek Celalettin Güngörer ve ekibine basarilar diledi.
 
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284