AK Parti Milletvekili Aday Adayı Adem Kocatürk Taşeli Bölgesindeydi

Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Adem Kocatürk Cumartesi günü yapılacak olan parti içi temayül yoklaması için ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Adem Kocatürk Taşeli Bölgesindeydi

Bugün Karaman'ın Sarıveliler, Başyayla ve Ermenek ilçeleri teşkilat ve belediye ziyaretlerini gerçekleştiren Adem Kocatürk Taşeli Bölgesinde teşkilat mensupları tarafından ağırladı.

Sariveliler'de Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Çulhacı ile İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Canpolat ve partililerle sohbet eden Kocatürk'e teşkilat mensupları adaylığından dolayı hayırlı olsun derken teşkilat kültürü olan adayların çıkmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Karaman Başyayla İlçesi'ni de ziyaret eden Adem Kocatürk burada hem belediye hem de teşkilat binasinde partililerle buluştu. Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu Kocatürk'e aday olmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek iyi dileklerde bulundu. Başyayla'da düzenlenen bir kermesi beraber gezen Kocatürk ve teşkilat mensupları vatandaşlarla da sohbet ettiler.

Kocatürk, Taşeli Bölgesindeki son durağı Ermenek'te parti binasında Ermenek ilçe Başkanı Aytekin Aydın ve İl Genel Meclisi üyesi Eyüp Çayır tarafından misafir edildi. Görüşmenin ardından Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen ile konuşan Adem Kocatürk Taşeli Bölgesi'nden ayrıldı.

Yapılan görüşmelerde Karaman'da yapılan yatırımları değerlendiren Kocatürk il genelinde son 16 yılda çok güzel yatırımların birbiri ardına geldiğini vurgulayarak özellikle Taşeli Bölgesinde yol gölet ve diger kamu yatırımlarının bölgenin ekonomik gelişmişlik seviyesini oldukça yükselttiği bu yatırımların şehrimize yapılmasında şüphesiz Sayın Bakanımız Lütfi Elvan'ın ciddi katkılarının olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284