AK Parti Milletvekili Aday Adaylarından Bayram Kutlama Mesajları

AK Parti Karaman Milletvekili aday adayları ramazan bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladılar.

AK Parti Milletvekili Aday Adaylarından Bayram Kutlama Mesajları

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker mesajında;  “Milletimiz ile birlikte bir mübarek Ramazan ayını ve bin aydan daha hayırlı Kadir gecesini idrak ederek bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın sevinç ve coşkusunu yaşıyoruz. Bir ay boyunca hep birlikte aynı sofranın etrafında toplanarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde iftarlarımızı ve sahurlarımızı yaptık, camilerde birlikte teravih namazlarını kıldık, bir olduk, birlik olduk bir Ramazan ayını daha birlikte eda ederek bir Ramazan Bayramına daha ulaştık. Ramazan bayramımız mübarek olsun. Bayramlar kardeşliğin pekiştiği, birlik ve beraberliğin güçlenerek milletimizin kaynaştığı yüreklerin toplu vurduğu önemli günlerdir.  Bayramlarda, küskünlükler ve dargınlıklar unutulur, her türlü güzellik ve mutluluk bir arada yaşanır, eş, dost, akraba, büyükler ve hastalar ziyaret edilir, gönülleri alınır. Yine bayramlar,  yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği; tüm ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği müstesna günlerdir.  Yüce Mevla’mızın “Mü'minler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin. Allah'a karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin.” buyruğuna uyarak kardeşlerimizle aramızdaki tüm dargınlıklara ve kırgınlıklara son verip birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin, değerli Karamanlı hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, hayırlara ve bereketlere vesile olmasını ve bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenabı Haktan niyaz ediyorum” dedi.  

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Av. Selman Oğuzhan Eser mesajında;  “Sevgi, paylaşma, dayanışma duygularının artırılıp, dargınlıkları aradan kaldırıp, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı böyle zamanların çoğaltılması ve her günün bayram gibi yaşanabilmesi için millet olarak sarf ettiğimiz gayretin artarak devam etmesi gerekmektedir. Özellikle bu mukaddes günlerde bir sıcak tebessümünüz ile içlerini ısıtabileceğiniz dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babamızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Hastalarımızı, huzurevindeki yaşlılarımızı öksüz ve yetim kardeşlerimizi de unutmamalıyız.Tüm Müslüman âleminin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Av. Hüseyin Mutlu mesajında; “İslam âleminde yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlardan olan mübarek ramazan bayramını kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduklarını ifade etti.
Sema kapılarının açık olduğu bugünlerde heybenizden kardeşlik, sevgi, barış tohumları saçılması temennisiyle tüm hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan bayramının hayırlara vesile olmasını Yüce Allah´tan niyaz eder, bayram sabahı neşesi ile dolu sağlıklı, huzurlu bir hayat geçirmenizi dilerim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284