AK Parti Milletvekilleri Konuk ve Seker’den Ilçelere Tesekkür Ziyareti

1 Kasim seçimlerinde AK Parti’den Karaman Milletvekili seçilen Recep Konuk ve Recep Seker ilçelere tesekkür ziyaretleri gerçeklestirdi.

AK Parti Milletvekilleri Konuk ve Seker’den Ilçelere Tesekkür Ziyareti

Milletvekilleri Konuk ve Seker, Kazimkarabekir, Ayranci, Sariveliler, Basyayla ve Ermenek’te ilçe teskilatlari, belediyeler ve kaymakamliklari ziyaretlerinin yani sira vatandaslarla da bir araya gelerek seçimde alinan sonuçlardan dolayi tesekkür ettiler. Ziyaretlerde milletvekillerine AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngörer, il genel meclis üyeleri ve parti yöneticileri de eslik etti.
1 Kasim seçimlerinde AK Parti’den 26’nci Dönem Karaman Milletvekili seçilen Recep Konuk ve Recep Seker mazbatalarini aldiktan sonra ilçelere de tesekkür ziyaretleri gerçeklestirdi. Milletvekilleri Konuk ve Seker ilk olarak Kazimkarabekir ve Ayranci ilçelerini ziyaret etti. Ilçe teskilatlari, belediye baskanliklari ve kaymakamliklari da ziyaret eden vekiller bölge halkiyla da bir araya geldi. Vekiller tesekkür ziyaretlerinin ikinci gününde de Taseli bölgesindeydi. Sariveliler, Basyayla ve Ermenek’te de partililer ve bölge halkiyla bulusan vekiller 1 Kasim seçimlerinde kendilerine destek olan olmayan herkese tesekkür ettiler. Ziyaretlerde, alinan sonuçlari degerlendiren AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, basarinin Karaman’da ve Türkiye genelinde oynanan takim oyunu sonucu elde edildigini ifade ederek, "Bu seçim basarisi bu takim ruhunun, aile birlikteliginin basarisidir" dedi.
Konuk, yaptigi açiklamada sunlari söyledi:
“5 ay arayla yapilan iki seçimde de memleketimizin gelecegini, sehrimizin gelecegini sahsi islerinden önemli görüp, evinden, barkindan, isinden, gücünden fedakarlik edip kosan, kosturan, bir fazla hemsehrimize ulasmak için gayret gösteren tüm teskilat mensuplarimiza, üyesinden, AK Parti gönüllüsüne kadar tüm hemsehrilerime tesekkür ediyorum. Bu basari ne benim, ne teskilatlarimizin ne de Genel Merkezimizin tek basina basarisidir. Biz Genel Merkezi ile adaylari ile teskilatlari ile üyeleri ile kendisine AK Partiliyim diyen yaslisi, genci, kadini, erkegi ile hem Karaman’da hem tüm Türkiye’de bir takim oyunu oynadik. Milyonlarca kisiyi ayni çati altinda bulusturan bir aile gibi hareket ettik. Bu seçim basarisi bu takim ruhunun, aile birlikteliginin basarisidir. Bu basarida Recep Konuk’tan, Recep Seker’den daha çok adini bile bilmedigimiz, belki de Il veya Ilçe Baskanligimizin kapisindan içeriye henüz adimini bile atmamis ancak konu komsudan, tanidigi tanimadigi herkesten sadece ve sadece memleket sevdasi agir bastigi için, kendi geleceginden çok memleketin gelecegini düsündügü için oy isteyen, AK Partinin bu memlekete yaptigi katkiyi anlatan hemsehrilerimizin, memleket sevdalilarinin payi daha çoktur. Onlar, bu seçimde mesele memleket meselesi dediler ve bunun geregini yerine getirdiler. Bireysel olarak gidip AK Partiye sandikta oy verebilirlerdi, benim bir oyum var, o oyu sandiga atinca görevimi yerine getirmis olurum demekle yetinmediler. Her bir oyun yanina bir oy eklemek, biri, iki, ikiyi üç yapmak için halisane bir gayret gösterdiler. Bu basarinin gerçek mimari AK Parti’nin gönül erleri olan bu kahraman kardeslerimizdir. Hepsine sükran borçluyuz, hepsine tesekkür ediyoruz.”
KONUK: “KARAMAN’DA 4 MILLETVEKILLIGI OLSA 4’ÜNÜ DE ALACAK OY ALDIK”
1 Kasim seçimlerinde AK Parti’nin tüm Türkiye’de neredeyse bir partiye baraj geçirecek kadar oyunu arttirdigini belirten Konuk, Karaman’da ise hemen hemen 4 milletvekilligi olsa 4’ünü de almaya yetecek kadar oy aldiklarini söyledi. Konuk açiklamasini söyle sürdürdü:
“7 Haziran seçimlerinden tam 147 gün sonra yapilan 1 Kasim seçimlerinde AK Parti bir önceki seçime göre yaklasik 15 bin oy fazla aldi. Yani bu 147 günde her gün ortalama 100’ün üzerinde yeni seçmen kazanmisiz Karaman’da. Bunu seçim kararinin alinmasindan, aday listelerinin belli olmasi ve bayramdan sonra baslayabilen bir aylik kampanya dönemi gibi bir aralikta düsünürseniz, günde ortalama 500 hemsehrimiz, bir önceki seçimde tercihi bizden yana olmayan 500 hemsehrimiz tercihini AK Parti’den yana kullanmaya karar vermis. Bu sadece adaylarin veya teskilatin çalismasiyla elde edilecek bir sonuç degildir. Bu sunun göstergesidir, AK Parti milletimizle gönül köprüsünü bu kisa sürede yeniden saglamlastirmis, o gönül köprüsünde olusan kirikliklari gidermis, tamirati gerçeklestirmistir."
"MILLET IÇIN MILLETLE SIYASET"
Hem Türkiye genelinde hem de Karaman’da milletin AK Parti’ye artan teveccühünün kendileri için hem büyük bir seref hem de agir bir mesuliyet oldugunu ifade eden Recep Konuk, “Sereftir çünkü ne ülkemizin siyasi tarihinde ne de dünyada 13 yil tek basina iktidar olup da oyunu arttiran parti yoktur. AK Parti’nin bu basarisi için belki onlarca söz söylenebilir, ancak asil anahtar cümle millet için ve milletle birlikte siyasettir. Agir bir mesuliyettir çünkü Karaman’da her üç hemsehrimizden ikisinin, Türkiye genelinde ise her iki vatandasimizdan birinin destegini almis bir parti olarak biz bize güvenen hemsehrilerimizin ve milletimizin güvenine layik olacak isler yapmak, bu isleri de süratle yapmak zorundayiz. Milletimizin her derdine derman bulmak, milletimizin her ferdine devletin sefkat elini uzatmakla mükellefiz” diye konustu.
RECEP SEKER: “SEHRIMIZ VE ÜLKEMIZ IÇIN ÇALISACAGIZ”
AK Parti Karaman Milletvekili Recep Seker’de ziyaretlerde yaptigi konusmalarinda kendilerine destek olan olmayan herkese tesekkür ederek, "1 Kasim seçimleri ülkemiz için önemli bir seçimdi ve çok sükür partimiz halkimizin da destegi ile birinci parti olarak tek basina iktidar olabilecek bir oy orani ile seçimlerden basariyla çikti. Alinan sonuçlar ülkemiz üzerine oynanan oyunlari bozmus, siyasi ve ekonomik istikrar anlaminda da ülkemize rahat bir nefes aldirmistir. Bu seçimler kaybedeni olmayan bir sekilde sonuçlanmistir. 1 Kasim seçimleri sadece ülkemiz için degil Ortadogu ve Islam ülkeleri adina da önemli bir seçimdi ve Allah’a sükür o cografya halklarini da sevince bogan bir netice ile sonuçlanmistir. Alinan basarilarda bize destek veren vermeyen herkese tesekkür ediyoruz. Bu süreçten sonra bizler Recep Seker ve Recep Konuk toplumda kimseyi ayristirmadan tüm Karaman’in vekilleri olacak hem sehrimiz hem de ülkemiz adina gecemizi gündüzümüze katarak çalisacagiz" ifadelerini kullandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284