AK Parti’de Birliktelik Saglanamadi. Aziz Selçuk Bu Sözlerle Adayligini Açikladi

30 Kasim Pazar günü yapilacak olan AK Parti Merkez Ilçe seçimleri öncesinde parti içerisinde tek aday tek listede birlikteligin saglanamamasi nedeniyle baskanlik için adayligini açiklayan ilk isim Aziz Selçuk oldu.

 AK Parti’de Birliktelik Saglanamadi. Aziz Selçuk Bu Sözlerle Adayligini Açikladi

Selçuk, Hasbihal Kafede düzenledigi kahvaltili basin toplantisiyla adayligini çok istedigimiz halde birliktelik saglanamadi sözleriyle açikladi.

Selçuk, “Karaman'imiz ve Ak Partimiz adina çok daha iyi olacagina inandigimiz genel merkezimizin istegi olan, istisare ile belirlenmesi gereken tek aday ve tek liste ile seçime gitmek istedik. Fakat su ana kadar Partimizin Karaman'daki gelecegi adina, ne bizimle nede davamiza gönül vermis olan hiç kimseyle istisare edilmedi. Her biri bu davanin bir neferi olan üyelerimizin hiçe sayilmalarindan dolayi, yeniden bir birlikteligi saglamak, davamiza hizmet etmek için bekleyen binlerce üyemize kucak açip imkân vermek, davamizi bu sehirde en yukariya çikarabilmek adina 30 Kasim 2014'te yapilacak olan kongrede Merkez ilçe baskanligina adayligimi açikliyorum. Bu süreçte sahsim ve yol arkadaslarimin üzerimize düsen görevi yaptigina inaniyorum. Fakat birliktelik saglanamadi.  Yaptigimiz istisareler ve sizlerden gelen yogun talepleri göz önüne alarak genis katilimli bir ekip ile 30 Kasim 2014 günü yapilacak olan olagan kongremizde bu kutlu hizmete talibim. Yaptigim degerlendirmeler sonucu, Liderimiz, Genel Baskanimiz ve Genel Merkezimizin bizlere çizmis oldugu hedefe ulasmak adina Karaman yerel siyasetinde çok daha güzel hizmetlerin ekibimizce yapilabilecegi kanaatine vararak bu yola çiktik. Yapilan genis istisareler sonucunda, daha önce yurt içinde ve yurt disinda Milli Görüs teskilatlarinda ve devaminda AK Partimizin kurulmasi ile faaliyetlerde bulundugum birçok teskilat görevinin tecrübesi isiginda, ulasmis oldugumuz basarilardan dolayi kendime ve ekibime güvenim tamdir. Teskilatimin mensubu olan baskanindan üyesine, yönetim kurulu üyelerinden delegelerine sadece bir kardes mesafesinde olacagim. Amacim sadece ve sadece AK Parti’me ve Karamana en iyi hizmeti yapmaktir. Bugüne kadar teskilatimizin her kademesinde hizmette bulunmus ya da disinda kalmis yönetim kurulu üyeligi yada baskanlik yapmis veya disaridan sadece davamiza gönül destegi vermis agabeylerim ablalarim ve kardeslerimin de bu düsturla desteklerini, bu kardeslerinden esirgememelerini bekliyorum. Bu davaya gönül vermis herkesi kucaklayan, daha iyi hizmet vermesi için her türlü zemini hazirlayan, Milletimize efendi olmaya degil, hizmet etmeye çalisan bir anlayisla göreve talip oluyoruz. Rabbim bu davaya hizmet etmeye çalisan bizlerin ve herkesin yar ve yardimcisi olsun. Sizlerin sagduyusuna güveniyor, desteklerinizi bekliyorum. Haydi, yeniden, hep birlikte durmak yok Karaman için yola devam diyoruz’’ dedi.
AZIZ SELÇUK KIMDIR?
1976 yilinda Karaman merkezde dünyaya gelen Aziz Selçuk, 1994 Karaman Imam Hatip Lisesi mezunu olup, Mersin Üniversitesi Pazarlama bölümü, sonrasinda da Merkezi Hollanda da bulunan Avrupa Islam Üniversitesinden mezun oldu. Erasmus Üniversitesi Ekonomi Bölümünde okurken geçirdigi trafik kazasi sonucu saglik nedenleri ile Ekonomi egitimine ara verdi. 

Yurt disina gitmeden önce çesitli firmalarda yönetici ve bölge müdürü olarak görev yapti. Yurt disinda restoran ve gida sektöründe isletmecilik yapti. Ayni zaman da Hollanda Islam Federasyonu Gençlik Kollari Genel Baskaligi’nin yani sira çesitli Türk ve yabanci sivil toplum kuruluslarinda baskanlik yapti. Bir dönem Rotterdam Belediyesi’nde de görev yapan Selçuk 2013 yilinda Karaman’a dönüs yapti ve Hasbihal Restoran isimli is yerini açarak Karaman halkina hizmet vermektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284