Ak Parti’nin Aralik Ayi Il Danisma Meclisi Toplantisi Yapildi

Ilimiz AK Parti Teskilatinin Aralik ayi Il Danisma Meclisi toplantisi parti toplanti salonunda yapildi.

Ak Parti’nin Aralik Ayi Il Danisma Meclisi Toplantisi Yapildi

Toplantiya Il Baskani Nazmi Ünlü, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akca, Il Gençlik kollari baskani Fatih Selek, Il Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy, Il, Ilçe, Gençlik, Kadin kollari yönetimleri, Il Genel ve Belediye Meclis üyeleri, belde ve ilçe belediye baskanlari ve meclis üyeleri, mahalle, köy, belde, ilçe baskanlari ve yönetimleri ve teskilatin her kademesinde görev alan partililer katildi.
Il Danisma Meclisi Divan Baskani Übeyit Özer yaptigi konusmada, “Kuruldugu günden bugüne kadar partimiz, birçok engelle karsilasmis olmasina ragmen girdigi her seçimden birinci parti olarak çikmayi basarmistir. Karaman Teskilatlari olarak bizler de partimizin basaridan basariya kosmasinda menfi degil müspet hareket ederek, yeni fetih ve zaferlere her zaman haziriz.Büyük ülke büyük güç olma yolun da 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep birlikte yürüyecegiz.Partimizin her kademesinde görev yapan degerli yol arkadaslarimizla her zaman oldugu gibi bundan sonra da istisare içerisinde olacak ve kutlu yürüyüsümüze birlik beraberlik ve kardeslik içerisinde devam edecegiz” dedi.
AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü’de konusmasinda, “13 yil önce yola çikarken milletimize en önemli vaadimiz, Türkiye’nin hem akli, hem vicdani olmakti bu siarimizi asla unutmadik. Yeni bir baslangicin esiginde bu siara sonuna kadar sagdik kalacagimiza bir kere daha söz veriyoruz. Halkimiz bizim vicdanimizi kim temsil ediyor dediginde, Ilimizin Dört bir yaninda gece, gündüz çalisan AK Parti teskilati biz buradayiz diyecek. Halkimiz bizim ortak aklimizi kim teslim ediyor, ortak ahlakimizi kim temsil ediyor dediginde her bir AK Parti neferi ayaga kalkacak biz buradayiz ve biz buradaysak ortak aklimizda, ortak ahlakimizda, ortak vicdanimizda emniyet altindadir diyecek. Her insanimizin hakkina, hukukuna, Türkiye’nin büyük hedeflerine sagdik kalacagiz. Biz dogru yerde durmaya devam ettikçe Allah’in izniyle siyasetimizde dogru çizgisinden sapmayacaktir. Yolumuzun uzun, yolculugumuzun mesakkatli, ama hedefimizin de mübarek oldugunu biliyoruz. Bizler istikameti dogru olanin attigi en küçük adimin bile hayra büyük bir hizmet demek olduguna inanan insanlariz” dedi.
Toplanti yapilan konusmalarin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284