AK Parti’nin Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti’nin Aralık ayı il danışma meclisi toplantısı AK Parti Toplantı salonunda yapıldı.

AK Parti’nin Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Divan Başkanı Av. Fatih Akpınar başkanlığındaki toplantıya, İl Başkanı Nazmi Ünlü, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca, İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Kale, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İlçe Belediye Başkanları, Belde Belediye Başkanları, İlçe ve Belde başkanları ve AK Parti Teşkilat mensuplarının katıldı.

İl Başkanı Nazmi Ünlü, “Türkiye’de her alanda büyük değişim yaşıyoruz. Şimdi ise artık ülkemizi darbelerden kurtarmak, istikrarsızlığın Türkiye siyasetinin tarihinden tamamen kalkması için bir sistem değişikliği çalışmasına devam ediyoruz. Yeni anayasa çalışmalarımızı MHP ile beraber sınırlı bir şekilde değişikliği öngören bir teklifi hazırladık. AK Parti grubu olarak bugün anayasa değişikliği teklifimizi TBMM’ye verdik. Bütün maddeler üzerinde mutabakat sağlandı. Pürüz yok. Cumhurbaşkanının partisiyle ilişkisi devam edecek.  Hayırlı uğurlu olsun. AK Parti söz veren, verdiği sözü de yerine getiren bir partidir. Çünkü biz Türkiye sevdalısı bu ülke için gece-gündüz demeden çalışan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoldaşlarıyız. Bu teklifle birlikte cumhurbaşkanlığı sistemi inşallah Türkiye’de koalisyonlar dönemini sona erdirecek. Demokrasimizin güçleneceği, vesayetlerin ortadan kalkacağı güzel günleri yaşayacağız. Meclis’te bu görüşmeleri yaparak, bu sözümüzü de gerçekleştirmek için tekrar size geleceğiz. Çözüm için başkalarını arayanlar, milletten gerekli cevabı alırlar. Tankla, tüfekle, helikopterlerle, F-16'lara bizi yıkamayanlar şimdi ekonomik darbeyle nasıl yıkarız, bu yola girdiler. Yastığının altında doları olanlar gelsin parasını altına dönüştürsün. Gelsin parasını TL'ye dönüştürsün. Bizim Türk Liramız bereketlidir. Onun için hemşerilerimiz yastığının altında ne var ne yok Türk Lirası'na çevirmeye başladı. Bu adımı attığımız sürece birilerinin oyunu da bozulacaktır. Kıymetli Dava Arkadaşlarım; Bugün Halep’te bir medeniyet, bir tarih, bütün insanlığın gözü önünde yok ediliyor. Kadim şehir, insanlarıyla birlikte haritadan siliniyor. Sözün tükendiği noktadayız. İnsanlık olarak tarihin en büyük acılarından birisine, tarifi imkânsız üzüntülere şahit oluyoruz. Bir adım ötemizdeki topraklar feryat, kan ve gözyaşına doydu. Sınırımızın bittiği yerde şiddet ve nefret başlıyor.

Millet olarak bizler hakkı ve hakikati söylemeye, insaf ve vicdana çağırmaya, mazlumların sesi, mağdurların ümidi olmaya devam edeceğiz. Diyanet İşleri Başkanlığımız, Halep’teki mazlumlar ve mağdurlar için sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirerek yeni bir kampanyaya öncülük ediyor. “Halep’te İnsanlık Ölmesin!” çağrısıyla başlatılan bu kampanyaya desteklerinizi bekliyoruz. Ve biliyoruz ki; her daim mazlumun sesi, mağdurun ümidi olan necip milletimiz, bu kampanyaya da duyarsız kalmayacaktır. Mazlum ve mağdur kardeşlerine dün olduğu gibi bugün de cömertçe yardım elini uzatacaktır” dedi.

Toplantı yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284